Reklámozná cégét? Kreatív ötletre van szüksége? Partnereinek különleges ajándékot szeretne? Munkatársait csapatépítő tréningre vinné? Mi mindezt megoldjuk! Kreatív reklám ajándék. Reklámajándék, ajándéktárgy, emblémázás, kreatív céges ajándék, kreatív ötletek, céges ajándéktárgy, promóciós ajándéktárgy, reklámtoll, reklámpóló, szóróajándék, szitanyomás, gravírozás, hímzés, karácsonyi ajándék, ajándékötletek, marketing tanácsadás, ajándékcsomag, csapatépítő tréningek, kommunikációs tréning, improvizáció, egyedi ajándék ötlet, kríziskommunikáció


Emblémázási módok


 

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatás gazdaságosabb és gyorsabb, mint egyéb nyomtatási technológiák, ezen kívül rendkívül jó minőségű nyomatot ad. Ráadásul igény esetén a minta könnyedén módosítható, alakítható a készítés megkezdése előtt. Digitális nyomtatás keretében alkalmazható öntapadó-, autó- és ablakfólia, poszter, falmatrica, ponyva, molino, roll-up, banner, vasalható fólia fotó minőségű nyomtatásra.

 
 
 

Dombornyomás

A dombornyomás technológia során a mintát egy klisé (fém lap) használatának segítségével viszik fel a termékre. A dombornyomás különösen a bőr, papír termékek emblémázására alkalmas. Ez az eljárás nem alkalmazható minden bőr felületen és minden szín esetén. A technológia nagyon elegáns külsőt eredményez, bármilyen terméken használják.

 
 
 

Epoxy eljárás

A kétkomponensű műgyantával különböző kreatívokat lehet bevonni. Eredményül a kezelt felület fényes, lakozott hatású lesz, továbbá a pár mm vastag epoxy rétegtől térbeli kinézetet kap. Az eljárás során a gyanta egyenletesen elterül a nyomtatott matrica felületén és száradás után a felület rendkívül sima és csúszós lesz. Ellenáll az UV sugaraknak és más környezeti hatásoknak, rugalmasak, nem sárgulnak, és így a színek megtartják élénkségüket.

 
 
 

Gravírozás

A lézergravírozás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. Ezzel rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, sorszám készíthető. Szinte bármilyen anyagra alkalmazható a technika, a termék márkanévvel történő ellátására. A lézersugár tulajdonságainak köszönhetően apró felületekre is nagy pontossággal lehet gravírozni.

 
 
 

3D Gravírozás

A lézer megfelelő fókuszálásával akár az anyag belsejébe is készíthetünk ábrát. Ennek legjellemzőbb formája az üvegkristály hasábokba történő háromdimenziós gravírozás. A lézer egy nagyon apró pontba fókuszálva, hirtelen hőhatásnak teszi ki az üveget, ezáltal apró, mikro-repedések keletkeznek, melyek megtörik a fényt. Az apró pontokból végül kialakul egy teljes kép. Kétdimenziós képeket is lehet ilyen módon az üveg belsejébe gravírozni, így akár egy cég logóját, egy feliratot, vagy egy egyszerű fényképet is megjeleníthetünk a termék belsejében.

 
 
 

Hímzés

Textiltermékek tartós és elegáns emblémázására szolgáló eljárás. A hímzés előtt az emblémáról egyedi hímző program készül, amelyből kiderül hány öltést tartalmaz a grafika, majd egy hímzőkeretbe fogva, színenként kerül a felületre. A logo részletes, olvasható megjelenítéséhez a túl vékony vonalú grafika kerülendő. A színek, széles cérnaszínskálából választhatók a grafikához.

 
 
 

Kerámia és üveg dekoráció

Porcelán és üveg termékek emblémázásnak legelterjedtebb módja a magas hőmérsékleten beégetett porcelánfestékkel készülő dekor.
Az eljárás során a porcelánfestéket szitázással viszik fel egy speciális hordozóra, majd matricázással a termékre. Ezután a termék kemencébe kerül, ahol a hőmérséklet hatására a festék beleég a mázba. Color képeknél és a pantone színeknél a 100%-os színhűség nem garantálható.

 
 
 

Hőre változó festés

Az eljárás a kerámia dekoráció alapján működik. A nyomat szobahőmérsékleten színes, de forró folyadék hatására színtelenné, átlátszóvá válik a terméken, így fokozatosan jelenik meg az embléma. Ezt kihasználva ötletes és kreatív elképzeléseket lehet megvalósítani. Nem csak egy egyszerű flekkel fedik le a grafikát, hanem egy speciális lézerkövető gép segítségével, milliméter pontossággal tudják lefedni a vonalakat vagy akár pontokat is.

 
 
 

Plotternyomás (Flex/Flock)

A flex, illetve flock nyomás az egyik legmagasabb minőségű eljárás a pólónyomás területén. Kétféle típusú fólia létezik belőle. A flex egy sima, fényes felületet biztosít, míg a flock kicsit kiemelkedik a pólóból és bársonyos tapintású. A grafika maximum három színből állhat, és nem tartalmaznak színátmenetet. Mivel ez egy fólia alapú technológia csak egy megadott színlistában található színeket tudjuk felhasználni.

 
 
 

Szitanyomás

A szitanyomás a mai napig az egyik leghatékonyabb módja a termékek nyomásának. A minta egy az egyben kerül rá az anyagra, a festék a termékkel érintkezik, így biztosítva a rendkívüli tartósságot, és a kényelmes viseletet.
A szitázásnál a nyomósablon hordozója egy szövet, amelyet feszesen a szitakeretre rögzítenek. A forma nyomatmentes részeit a szitán sablon fedi, hogy a festék ne tudjon áthatolni rajta, míg a nyomatképet hordozó részei nyitottak, így a festék könnyedén átfolyik. A szitanyomtatás során a festéket egy kissé ferdén elhelyezkedő festéklehúzó kés nyomja dörzsölő-kenő mozgással a nyomtatandó anyagra.

 
 
 

Szublimáció

Az eljárás során az embléma magas felbontású, minőségi képként, élénk színekkel jelenik meg a terméken. Lényege, hogy a használt speciális festék gázhalmazállapotban kerül rá az emblémázandó felületre, azaz szublimál. Az eljárás inkább color képeknél, fotóknál ajánlott.

 
 
 

Tamponnyomás

Tamponnyomást akkor érdemes használni, ha a nyomandó tárgy felülete ívelt vagy a termék kisebb méretű. A tervet digitálisan helyezik el egy fém lapon (klisén). A kívánt mintát a klisé segítségével egy szilikon tampon helyezi el a terméken. A festék a klisélemez mélyedéseibe ül bele és a tampon adja át festéket a tárgynak. A nyomás megkezdése előtt a nyomathordozó jó pozícionálásáról, és ha kell felületkezeléséről is gondoskodni kell.  

 
 
 

Transzfernyomás

Színátmenetes, illetve a saját minták esetében a digitális transzfer technológiát használjuk. Minősége a megfelelő mosási instrukciókat betartva nagyon tartós, nem töredezik. Két féle fólia létezik ebből is. Egyik típus külön a fehér alapú termékekhez való, a másik pedig a színes alapú pólókhoz. Fontos megemlíteni, hogy míg a fehér alapú pólókhoz való fóliánál nem számít, hogy van-e háttere a képnek, addig a színesnél ezt a hátteret csak abban az esetben tudjuk eltávolítani, ha a minta jól körülhatárolódik. Egy indirekt nyomtatási technológia, ahol a festékeknek közvetlenül a textilre való nyomásával ellentétben a festékeket szilikon papírra nyomják, megszárítják, majd hő présnyomás alatt transzferálják a textilre.

 
 
 

UV LED nyomtatás

Ez egy digitális nyomtatási mód, közvetlenül a termékre. Külső hő hatása nélkül UV fénnyel történik az embléma felvitele, ami azonnal rögzül a terméken. Lehetőség van fotóminőségű, színhelyes nyomtatásra, akár színes alapfelületeken is.

   

 

.